avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii/termene microintreprinderi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii/termene microintreprinderi

Buna ziua

As dori sa va intreb ca o microintreprindere din date de 01.02.2017 ce declaratii depune si la ce termeni in anul 2018, ma gandesc la decl.100, 101, bilant.
In cursul anului 2017 s-a depus de 3 ori decl.100 privind impozitul pe veniturile a microintreprinderilor.
Cu stima,
Norbert
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:36, 5 Ianuarie 2018
Veti depune tot trimestrial ca si anul trecut d100 si la fel ramane si data de facut plata. Pentru ca sunteti platitoare de impozit pe venitul microintreprinderii nu aveti treaba cu declaraia 101. Bilantul anul trecut s-a depus panala 31 mai si cred ca si in aest an va fi la fel. Pentru intocmirea si semnarea bilantului luati legatura cu un contabil autorizat membru ceccar. Declaratiile care se vor depune pentru acest an le veti depune prin internet cu semnatura electronica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Cine mi-ar putea furniza niste informatii cu privire la un SRL: -daca in 3-6-12 luni de la infiintare, nu am intrari-iesiri (de servicii), ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Obligativitate contabil srl'd Cristi_nu Cristi_nu Buna ziua, Detin un Srl-D (firma de curatenie) in care sunt unic asociat si totodata eu fac si curatenie (nu am angajati). In acest caz,sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)