avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de mostenire

Tatal meu a decedat in 2004 iar dupa succesiune s-a impartit apartamentul lor,o parte mie,o parte fratelui meu si restul mamei.In 2017 a decedat si mama dar inainte de deces a lasat partea ei fratelui meu si sotiei sale prin intabulare,drept de proprietate.lntretinere dobandit prin conventie cota de 10/16.Se ai poate face ceva pt a dobandi drept egal cu fratele?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:33, 5 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Daca exista un contract de vanzare cumparare e greu de desfiintat.
Consultati un avocat local care, dupa stabilirea situatiei de fapt, va va putea indruma daca are sau nu sens sa intreprindeti vreun demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la notar dupa parinti decedati ardeleanu-ion ardeleanu-ion as dori sa deschid o succesiune dupa ambii parinti decedati la interval de 13 ani,am un singur frate si un apartament de impartit as dori sa stiu ce procent ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este vorba despre o mostenire: se doreste succesiunea ... stefimit stefimit Buna ziua! Este vorba despre o mostenire: Se doreste succesiunea dupa parintii decedati.Am fost 4 frati 1.Tatal decedat in urma cu 10 ani . Nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Bună!vreau să întreb ceva în legătură cu succesiunea!eu ... sicutza68 sicutza68 Bună!Vreau să întreb ceva în legătură cu succesiunea!Eu și sora mea nu suntem frați buni ,de la același tată,(bunurile au fost cumparate împreună ... (vezi toată discuția)