M-am mai interesat si am aflat urmatoarele...
Unul dintre formularele pe care trebuie sa le completez este acesta:
[ link extern ]
Va rog, fiind mai in masura decat mine in domeniul legilor ce pot sa inteleg eu din acel formular la cap. 4 cu declaratia pe proprie raspundere?
Anume, ca deschid PFA dar nu ma folosesc de el sau ca declar ca activitatea se va desfasura la terti.
In al doilea caz, oare mai este necesar acordul vecinilor?
Va multumesc.
P.S. Pe site-ul ONRC formularul se numeste:
Declaratie pe propria raspundere data in temeiul prevederilor art. 15 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 359/2004 cu modificarile si completarile ulterioare (situatia in care nu se desfasoara activitatile din actul constitutiv).
Legea nr. 359/2004:
ART. 15
(1) In vederea eliberarii de catre biroul unic din cadrul oficiului registrului comertului de pe langa tribunal a certificatului de inregistrare continand codul unic de inregistrare sau, dupa caz, a certificatului de inscriere de mentiuni, solicitantul are obligatia sa depuna, o data cu cererea de inregistrare si actele doveditoare, declaratia-tip pe propria raspundere, semnata de asociati sau de administratori, din care sa rezulte, dupa caz, ca:
a) persoana juridica nu desfasoara, la sediul social sau la sediile secundare, activitatile declarate, o perioada de maximum 3 ani;