avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar

Un politist singur aflat la volanul unei autospeciale, dotata cu aparat radar, aflata in miscare iti poate da amenda pentru depasirea limitei de viteza?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 01:10, 8 Ianuarie 2018
Da. Nu este nimic ilegal, daca exista vreo alta ilegalitate in constatarea faptei nu puteti aflla decit depunind la judecatorie o plingere contraventionala (aviz metrologic radar expirat,atestat operator radar lipsa, inregistrare fapta nerespectind manualul de operare etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare radar neprezentata danielmedias danielmedias Am fost sancționat, pt viteza, și nu mi s a prezentat înregistrarea doar dacă fac plângere la judecătorie. Ce drepturi am, și ce pot face? (vezi toată discuția)
Amenda radar goldieczr goldieczr Buna ziua. Acum cateva zile am fost surprins cu 133 km/h in localitate (pe o sosea larga, absolut libera fiind mijlocul noptii, unde nimeni nu merge cu mai ... (vezi toată discuția)
Agentul constatator, obligatoriu sau nu operatorul radar. legalitatea transmiterii abaterii "prin statie" Cipiotul Cipiotul Buna ziua. Probabil stiti practica politistilor romani de a \"supraveghea\" un sector de drum dintr-o masina neinscriptionata si la o distanta anume o alta ... (vezi toată discuția)