Stie cineva mai mule despre procedura si conditii privind notificarea operatorilor de date cu caracter personal? Cui ii revine aceasta responsabilitate privind natificarea? In conditiile in care un ONG lucreaza cu date cu caracter personal, cui ii revine competenta de a notifica, din cadrul ONG/-lui?
Nu am inteles exact la ce anume va referiti, dar daca este vorba despre accesul la datele personale ale utilizatorilor de servicii, fiecare utilizator are dreptul, printr-o simpla cerere, sa interzica dezvaluirea acestora altor operatori de servicii. De exemplu, daca un abonat Romtelecom doreste sa i se pastreze confidentialitate datelor cu caracter personal, face o cerere la acesta si mentioneaza acest lucru. V-am dat doar un exemplu. Asa puteti proceda la oricare operator de servicii caruia ii dezvaluiti date cu caracter personal. In caz contrar, se subintelege ca v-ati dat acordul. Daca sunteti mai clara, poate va pot da un raspuns mai exact.
Am spus-o in ideea ca firma unde lucrez este operator de date cu caracter persoanal, as vrea sa stiu mai multe informatii practice despre obligativitatea completarii formularului tipizat de notificare...juristul este obligat cu aceasta atributie?
~ final discuție ~