avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata apa meteorica daca nu exista canalizare STRADALA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata apa meteorica daca nu exista canalizare STRADALA

Cum e posibil sa platesc ape meteorice/pluviale daca nu exista guri de preluare pe strada si nu exista asfalt? Tot ce ploua intra in pamant. Primul camin de preluare se afla pe strada urmatoare la aprox 380_400metri. Am camin de alimentare apa in casa si de preluare ape uzate. Sistem complet inchis de tevi.
Spuneti mi va rog cum e posibil sa platesc ca ploua? Ce lege pot folosi in argumentarea mea.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:39, 9 Ianuarie 2018
Singura varianta pentru solutionare este sa atacati in instanta decizia de impunere plata apa meteorica sa faceti dovada inexistentei infrastructurii de colectare ape reziduale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa meteorica MariusTimiosara MariusTimiosara Buna, Am si eu o dilema, Locuiesc la casa si nu am nici un canal de scurgere a apei meteorice pe linga casa sau pe intraga proprietate , totusi platesc ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive la apa nova. intrebare- ce se poate face daca ... iriholo iriholo Clauze abuzive la Apa Nova. Intrebare- ce se poate face daca Apa Nova se prevaleaza de un HCG al Mun Bucuresti pentru a factura abuziv apa pluviala la o ... (vezi toată discuția)
Apa meteorica - facturare abuziva zinca iulian zinca iulian Facturarea apei meteorice - cum o putem desfiinta ? (vezi toată discuția)