prepeleac 
	    	Utilizator

prepeleac 
	    	Utilizator	    

prepeleac, utilizator
 prepeleac, utilizator 	
			 cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Alte cladiri pentru care nu se poate elabora un Certificat ,sunt cele de la care lipseste
consumul de energie pentru asigurarea confortului interior ( de exemplu ,o constructie cu destinatia de depozit, care nu are instalatii pentru incalzire si apa calda menajera)
 Aleku 
	    	Utilizator

Aleku 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 daleona	                   

Ce suprafata se ia in considerare la decizia de impunere ptr plata impozitului pe cladiri, suprafata utila sau suprafata utila totala (+balcoane)? Multumesc (vezi toată discuția)
	                    daleona	                   

Ce suprafata se ia in considerare la decizia de impunere ptr plata impozitului pe cladiri, suprafata utila sau suprafata utila totala (+balcoane)? Multumesc (vezi toată discuția)

DonaldAlex	                   

Buna ziua,
Am construit o casa de 50mp (39mp utili) care va fi locuita doar vara.Intrebare: Imi trebuie certificat energetic la receptia finala? Din lege eu ... (vezi toată discuția)
	                    DonaldAlex	                   

Buna ziua,
Am construit o casa de 50mp (39mp utili) care va fi locuita doar vara.Intrebare: Imi trebuie certificat energetic la receptia finala? Din lege eu ... (vezi toată discuția)

ricaramurica100	                   

Eu am o fosta casa de locuit si o fosta moare, din care au ramas doar zidurile. In cazul acesta de ce mai este nevoie de certificat energeti, daca eu nu consum ... (vezi toată discuția)
	                    ricaramurica100	                   

Eu am o fosta casa de locuit si o fosta moare, din care au ramas doar zidurile. In cazul acesta de ce mai este nevoie de certificat energeti, daca eu nu consum ... (vezi toată discuția)