avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie 2018

Buna ziua! Sunt in CCC si pe data de 12 martie vreau sa ma întorc la serviciu. Fetita mea împlinește 2 ani pe 30 mai 2018. Primesc stimulent de insertie in situatia in care tatăl nu solicită sa intre in CCC pentru ultima luna? Daca nu se specifica ce fel de zile sunt se considera 60 de zile calendaristice înainte de împlinirea vârstei de 2 ani? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 13 Ianuarie 2018
Nu au cum sa-l mai interprezete atat timp cat legea prevede un anumit termen (60 de zile si nu 90 de zile), iar cele 60 de zile includ si luna tatalui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Dupa schimbare beneficiar ccc,poate tatal sa ia stimulent de insertie fara sa stea in ccc mai mult de 2,3 zile? FloreaDiana FloreaDiana Astazi, 11.02.2019, Sunt in CCC de un an si jumatate aproximativ. Sunt mama copilului care pe 17.06.2019 implineste 2 ani. Mi-am gasit alt job, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie luna tatalui mrs86 mrs86 Daca tatal nu doreste sa intre in CCC, eu, mama copilului voi beneficia in continuare de indemnizatie in luna respectiva? Sau este nevoie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)