avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu

Bună ziua sunt în concediu de crestere al copilului pana la 3 ani,pt handicap,mai am drept la concediul de odihna pt anul când am fost în concediu,pe 20 Feb trebuie sa încep lucrul,și dacă da cat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 11 Ianuarie 2018
Pentru durata CCC nu beneficiati de concediu de odihna.

CCC nu intra in categoria concediilor medicale si , prin urmare, afecteaza durata concediului de odihna.

Art.145 C.mun.
...
(4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
...


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in legatura cu concediu de crestere copil. am fost ... stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, In legatura cu concediu de crestere copil. Am fost informat de angajator ca pe perioada de concediu, nu se calculeaza si zile de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna divele divele O salariata care-si reia activitatea la data de 01.05.2016 dupa concediu crestere copil , care are o vechime de 10 ani in munca, la cate zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna GabrielaGerea GabrielaGerea Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti daca dupa o perioada de concediu medical de 18 luni (tuberculoza cu interventie chirurgicala), concediul de odihna ... (vezi toată discuția)