avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie 0.4 in aer expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie 0.4 in aer expirat

Buna ziua,

Sunt sanse ca alcoolemia de 0.4 in aer expirat (doar bere) sa se transforme in peste 0.8 in sange? A fost trimis la analize, dar rezultatele vin dupa cateva saptamani.
Multumesc
La 0,40 alcool pur în aerul expirat nu exista obligatia de prelevare mostre biologice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul rutier Tudor Elena26 Tudor Elena26 Am avut alcoolemie 0.38. Risc dosar penal? Va rog. Numele nu reflecta realitatea. Nu ma lasa sa pun un nume. Nu sunt fata. Precizez ca nu-mi pasa de permis. ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.12 permis suspendat? Raluka1985 Raluka1985 Buna ziua, Sotul meu a fost oprit in trafic dupa ce bause un pahar de bere iar la etilotest a iesit alcoolemie 0.12 . Politistul a retinut permisul pentru 90 ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Adriana1235 Adriana1235 Buna ziua!Sotul meu a facut o gafa colosala...am mers la un gratar in familie si a vrut sa mute masina undeva la umbra..ea fiind in drum(pe un drum ... (vezi toată discuția)