avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere ipoteca
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere ipoteca

Buna seara! Am facut si eu un credit prima casa cu ipoteca de gradul 2 in favoarea bancii Raiffeisen. Banca Intensa San Paolo a solicitat o cerere de radiere a ipotecii care dureaza foarte mult. Sustin ca asteapta avizul de FNFCIMM iar eu nu primesc niciun raspuns la solicitarile pe mail si nici la numarul de fix nu raspunde nimeni. Stiu ca aceasta radiere se face intre cele 2 banci dar as vrea sa stiu ce pot face eu personal ca sa grabesc acest proces. Sa merg la banca Intensa si la sediul FNGCIMM? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 12 Ianuarie 2018
Este vorba despre birocratia fiecarei banci la care trebuie adaugat si termenul de corespondenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil sonia.maria sonia.maria Este posibil ca asupra unui singur imobil (apartament) sa se constituie 2 ipoteci pt a garanta 2 credite ,in situatia in care pt primul credit s-a constituit 1 ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament rapidcristi rapidcristi Buna seara! In luna martie 2013 voi achizitiona un apartament cu 2 camere cu o suprafata de 40 mp de la cumnata mea. Apartamentul a fost achizitionat prin ... (vezi toată discuția)