Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Murariu cristine 
	    	Utilizator

Murariu cristine 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Cristina  Iulia	                   

Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului  de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)
	                    Cristina  Iulia	                   

Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului  de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)

dana211	                   

Buna ziua!
  Va rog sa -mi spuneti cum poate fi transferta alocatia de la un parinte la altu in caz de divort .Copilul este incredintat tatalui iar mama ... (vezi toată discuția)
	                    dana211	                   

Buna ziua!
  Va rog sa -mi spuneti cum poate fi transferta alocatia de la un parinte la altu in caz de divort .Copilul este incredintat tatalui iar mama ... (vezi toată discuția)

Adina Ramona	                   

Buna ziua eu sunt titularul alocatie copiilor si as vrea sa schimb pe tatal copiilor noi nu suntem casatoriti cum as putea si de ce ai nevoie eu sunt in Italia ... (vezi toată discuția)
	                    Adina Ramona	                   

Buna ziua eu sunt titularul alocatie copiilor si as vrea sa schimb pe tatal copiilor noi nu suntem casatoriti cum as putea si de ce ai nevoie eu sunt in Italia ... (vezi toată discuția)