Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 jianuromica	                   

Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu de 9 ani să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soției) aceasta fiind plecată din România ... (vezi toată discuția)
	                    jianuromica	                   

Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu de 9 ani să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soției) aceasta fiind plecată din România ... (vezi toată discuția)

Cristina  Iulia	                   

Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului  de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)
	                    Cristina  Iulia	                   

Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului  de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)

Silviusilviu91	                   

Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii .
Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)
	                    Silviusilviu91	                   

Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii .
Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)