avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare obiecte de activitate - acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare

Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce acte sunt necesare pentru acest lucru la ONRC.
Cel mai recent răspuns: costy_ony , utilizator 16:33, 15 Martie 2013
Daca exista deja certificate constatatoare pentru punctele de lucru unde se doreste completarea cu noul cod caen, va fi nevoie de completarea Declaratiei Model 3, intrucat se modifica astfel Declaratia Model 2. Pentru acesta este nevoie sa treceti toate codurile caen, autorizate deja la adresele respective, plus noul cod caen pe care doriti sa-l adaugati. Va fi nevoie sa depuneti toate certificatele constatatoare in original. Dupa modificare veti primi altele noi, incluzand activitatile care se desfasoara la punctele de lucru.
La dosar veti mai atasa Cerere, Hotararea AGA, in 2 exemplare, contorul de cuvinte, Actul Constitutiv actualizat, procura sau imputernicire avocatiala, copia CI a imputernicitului, conform cu originalul. Daca sunteti asociat, nu aveti nevoie decat de CI in original. Prezentati o copie dupa CI, numai daca aceasta a fost eliberata dupa data cand ati depus ultima mentiune la ONRC. Atentie, dupa Declaratia Model 3 trebuie sa faceti 5 copi.
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2009
ContSters69724, utilizator
Pana la urma depun declaratia 2 sau 3?:">
Depuneti Declaratia Model 3. Declaratia Model 2 se depune la infintarea punctului de lucru. Intrucat acestea sunt deja declarate si doriti sa le pastrati, adaugand doar modificarea cu completarea unui nou cod caen, noua declaratie este model 3. Ea schimba ce ati declarat in modelul 2.
Daca intrati pe site-ul ONRC o sa va edificati acolo.
legalpro a scris:

La dosar veti mai atasa Cerere, Hotararea AGA, in 2 exemplare, contorul de cuvinte, Actul Constitutiv actualizat, procura sau imputernicire avocatiala, copia CI a imputernicitului, conform cu originalul. Daca sunteti asociat, nu aveti nevoie decat de CI in original. Prezentati o copie dupa CI, numai daca aceasta a fost eliberata dupa data cand ati depus ultima mentiune la ONRC. Atentie, dupa Declaratia Model 3 trebuie sa faceti 5 copi.

Avand in vedere ca respectivul cod caen exista deja in lista activitatilor secundare ale societatii, pentru autorizarea acelui cod se depune cererea de inregistrare (bifat punctul 4.5), declaratia model 3 si certificatul constatator pentru respectivul punct de lucru. Eu asa am procedat de nenumerate ori si am avut succes. Nu vad necesitatea Hotararii AGA si a actului constitutiv actualizat in aceasta situatie.
Bafta.
vasilemihaela23 a scris: "Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce acte sunt necesare pentru acest lucru la ONRC."
Dupa cum a scris textul userul cam greu iti dai seama ce anume doreste si daca exista sau nu acel obiect secundar in actul constitutiv. Referirea era la adaugarea noului cod caen in actul constitutiv in cazul in care acesta lipsea. Pentru aceasta situatie spuneam ca trebuie hotarare. Daca el exista, evident, nu mai este necesara hotararea.
Iar pentru BETA: Multumesc pentru "luminare". Nu eu aveam nevoie de clarificari, ci userul. Se pare ca am citit gresit mesajul, sau poate nu.
Este mai usor sa-i corectezi pe altii decat sa-ti dai silinta sa ajuti omul.
Iar daca inregistrarea unei amarate de declaratii este standardul visat de tine in atingerea succesului, ma rog, fiecare cu ambitiile lui!;)

Alte discuții în legătură

Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)