avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exequator(recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exequator(recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine)

Buna ziua!
Din experienta dumneavoastra, cat dureaza emiterea sentintei de un Tribunal din Romania dupa ce a fost depus dosarul cu hotararea emisa in strainatate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:55, 24 Februarie 2018
Caile de atac sunt prevazute de lege. Luati legatura cu fosta sotie sau discutati si dvs cu avocatul sa faceti cerere de renuntarea la calea de atac. Altfel nu vad cum ati putea rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea de divort definitiva si irevocabila mynna mynna Buna! Am avut ultima infatisare ptr divortul de comun acord pe data de 20 aprilie 2010. As dori sa stiu cum sa procedez astfel incat sa primesc cat mai repede ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare de divort border border buna ziua,sa-mi spuna cineva daca care cunoaste cum si daca se poate anula o hotarare de divort o data devenita definitiva si irevocabila deoarece eu si fostul ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort bianca20 bianca20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu descifrarea unei sentinte de divort, comunicata prin posta la data de 20.06.2011. Infatisarea a avut loc in ... (vezi toată discuția)