avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenințări și hărțuire din motive nefondate,care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenințări și hărțuire din motive nefondate,care durează de ani de zile. Cum pot opri aceste acțiuni?

Buna ziua! De vreo 4-5 ani de zile mama mea este hartuita de o femeie, care ii aduce tot felul de acuzatii ca a avut o relatie cu sotul ei (lucru care nu este adevarat). A primit sute de mesaje cu injuraturi si tot felul de amenintari, si se pare ca nu are de gand sa inceteze. De curand a inceput sa imi trimita si mie tot felul de mesaje cu limbaj licentios, amenintari si chestii de genul. Acum o luna a pus diferite mesaje pe facebook legate de persoana mamei mele, acuzand-o de diferite chestii. Mama a depus plangere la politie. As vrea sa stiu cum ar trebui sa actionam mai departe, ca sa o putem face sa inceteze cu aceste lucruri. Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:05, 16 Ianuarie 2018
Buna ziua,
1. IGNORARE! Ignorarea nebunilor este cea mai buna metoda de a scapa de ei.
2. Solicitati un ordin de restrictie.
Ignorarea nu mai funcioneaza! Deja a trecut prea mult timp in care am incercat sa ignoram cu speranta ca inceteaza. Va multumesc pentru raspunsuri!

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
1. IGNORARE! Ignorarea nebunilor este cea mai buna metoda de a scapa de ei.
2. Solicitati un ordin de restrictie.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune in instanta civila si solicitati daune. Nu se acorda daune foarte mari dar, o mai potoliti pe dna care va hartuieste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot denunta o persoana care ma hartuieste ,locuind in anglia aceasta?as vrea sa ii fac sesizare in acea tara Pertres Pertres Problema mea este ca sunt amenintata si hartuita telefonic de o persoana pe care nu o mai pot numi sora”,aceasta imi trimite mesaje de amenintare si ma ... (vezi toată discuția)
Hărțuită, șantajată, denigrată și amenințată de fostul soț. cum mă pot apăra? RoxanaRRR RoxanaRRR Buna ziua. Am fost casatorita 6ani ,casatorie din care a rezultat o fetita care acum are 5 ani. Fostul sot a avut multiple accidente vasculare si infarct ... (vezi toată discuția)
Hartuire dupa 8 ani de la divort andrei_70 andrei_70 Desi suntem divortati de aproape 8 ani de zile, fostul sot ma hartuieste trimitandu-mi mesaje pe telefon si mai nou pe pagina de facebook, carandu-mi ... (vezi toată discuția)