avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... SALARII COMPENSATORII
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

SALARII COMPENSATORII

Dupa iesirea la pensie am actionat in instanta, prin sindicat , angajatorul , respectiv IPJ Hunedoara ,pentru plata salariilor compensatorii (litigiu privind funcţionarii publici -Legea Nr.188/1999). Sindicatul a deschis actiunea judecatoreasca la Tribunalul Bucuresti, Instanta a respins actiunea. Sindicatul a facut recurs, iar Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul ca nefondat, solutia ramanand definitiva.
Avand in vedere ca eu domiciliez in Hunedoara, iar angajatorul este IPJ Hunedoara nu trebuia ca actiunea sa fie deschisa la Tribunalul Hunedoara? Mai pot sa fac ceva pentru a incerca recuperarea salariilor compensatorii care sunt stipulate in lege, dar sunt sistate momentan si pe care colegii care au iesit la pensie pana in 2010 le-au primit ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Recurs la curtea de apel bucuresti soluționat ca nefondat referitor ... Alex AnDy Alex AnDy Recurs la Curtea de Apel Bucuresti soluționat ca nefondat referitor la Litigiu funcționari publici (Legea 188/1999 rep) privind modificarea unui ordin si ... (vezi toată discuția)
Restituire 25% din salariu floring64 floring64 Mai mulţi membrii de sindicat de la Hunedoara am acţionat în judecată Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie ... (vezi toată discuția)
Cuantum supliment post+treapta Tanjiani Tanjiani Speta: Sindicatul a cerut in instanta acordarea suplimentul postului (25%) si suplimentul treptei de salarizare (25) conform Legii nr. 188/1999 prvind ... (vezi toată discuția)