avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de somaj

Am lucrat 32 ani si acum sunt somer fara indemnizatie. Daca lucrez cu contract pe perioada determinata de o luna pot primi apoi ajutor de somaj?
Cel mai recent răspuns: MoraruLM , utilizator 14:00, 13 Februarie 2018
In regula! Este suficient un contract pe durata determinata de 1 luna?
Este suficient un contract pe durata determinata de 1 luna.
Va multumesc pentru lamuriri.
Pot sa platesc personal contributia la fondul de pensii pentru cele 2 luni de somaj fara indemnizatie?
Pentru pensie si sanatate se pot plati contributiile , dar pentru somaj nu cred ca se mai pot incheia contracte de asigurare , avand in vedere ca nu se mai plateste contributia pentru asigurarile de somaj.

Alte discuții în legătură

Acordare ajutor somaj - caz particular cstmihai cstmihai Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la dreptul de a primi ajutor de somaj intr-un caz particular si anume. Am lucrat timp de 3 ani intr-o companie A ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj? deja_vu68 deja_vu68 sunt angajata pe peroada determinata pe 3 luni .beneficiez de somaj sau trebuie sa fie cartea de munca pe baza unui articol?? (vezi toată discuția)
Somaj pentru angajat cu contract de munca pe perioada determinata prest prest Buna ziua. Un angajat care a avut contract de munca pe o perioada determinata de 1an,poate beneficia de somaj? Multumesc. (vezi toată discuția)