LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

shoni17 
	    	Utilizator

shoni17 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 carmenms	                   

Daca sunt angajata in perioada de proba , pot fi conditionata de preaviz in cazul demisiei ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
	                    carmenms	                   

Daca sunt angajata in perioada de proba , pot fi conditionata de preaviz in cazul demisiei ? Va multumesc. (vezi toată discuția)

Furtună Nicu-Vlad	                   

Legea 53/2003 din codul muncii articolul 31 (3) \"In cazul muncitorilor necalificati, perioada de proba are caracter exceptional si nu poate depasi 5 zile ... (vezi toată discuția)
	                    Furtună Nicu-Vlad	                   

Legea 53/2003 din codul muncii articolul 31 (3) \"In cazul muncitorilor necalificati, perioada de proba are caracter exceptional si nu poate depasi 5 zile ... (vezi toată discuția)

leito21	                   

Tocmai m-am angajat la un loc de munca unde este un contract pe o perioada nedeterminata dar cu o anumita perioada de proba. Intrebarea mea este pot sa imi ... (vezi toată discuția)
	                    leito21	                   

Tocmai m-am angajat la un loc de munca unde este un contract pe o perioada nedeterminata dar cu o anumita perioada de proba. Intrebarea mea este pot sa imi ... (vezi toată discuția)