avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ITP autovehicule
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ITP autovehicule

In situatia expirarii ITP si la data prezentarii din terte motive este respins autovehiculul (mai putin cele care pun in pericol siguranta circulatiei:sistem de franare, directie, electrica etc...) si este reprogramat, in baza Raportului de inspectie tehnica periodica poate circula pe drum public fara a fi considerata contraventie si cat timp ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:27, 16 Octombrie 2009
Sreict perioada mentionata pana la la reefectuarea verificarii ITP
Nu este mentionata perioada. Cine reglementeaza aceasta problema ? Lege, OUG, Norma, etc...
Legal 30 de zile.Contactati unitate ITP pentru lamuriri
Si eu stiu tot de 30 de zile....
Dar nu va dat o fisa de revenire la ITP?...acolo scrie perioada....
Obligat ,in situatia in care ,autoturismul nu a fost admis la inspectia tehnica periodica ,s-a comunicat prezentatorului ca ii revine obligatia sa remedieze deficientele constate si consemnate,dupa care sa se prezinte la unitatea ITP autorizata.
Depasirea termenului de 30 de zile ,conduce automat la anularea verificarii initiale ,mai exact a platii initiale, cu obligarea platii integrale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon auto perforat la itp bogar1015 bogar1015 Buna, as dori sa aflu de ce mi au perforat talonul la statia de inspectie tehnica periodica. Mentionez ca masina mea a picat testul. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Itp posibil in strainatate ? p64pool p64pool Situatia e urmatoarea : ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)