vascomstar 
	    	Utilizator

vascomstar 
	    	Utilizator	    

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat

Rodica Ciobanu 
	    	Avocat	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bogar1015	                   

Buna, as dori sa aflu de ce mi au perforat talonul la statia de inspectie tehnica periodica. Mentionez ca masina mea a picat testul. Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    bogar1015	                   

Buna, as dori sa aflu de ce mi au perforat talonul la statia de inspectie tehnica periodica. Mentionez ca masina mea a picat testul. Va multumesc! (vezi toată discuția)

vali_k	                   

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ??
Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
	                    vali_k	                   

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ??
Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)

p64pool	                   

Situatia e urmatoarea :  ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)
	                    p64pool	                   

Situatia e urmatoarea :  ma aflu in strainatate, in septembrie imi expira ITP-ul si nu stiu cum sa fac sa fiu cu actele in ordine. Stiti care sunt pasii de ... (vezi toată discuția)