avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Info utilizare autoturism numere românești pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Info utilizare autoturism numere românești pe teritoriul Italiei

Buna ziua, va rog să mă ajutați în urmatoarea situație: sunt rezident in Italia (insa nu lucrez aici, sunt pensionar iar în Romania) am două mașini, una cu targa Italiana si una cu nr românesc. Pot circula cu mașina din Romania în Italia fara a avea probleme, pe motiv că nu mai sunt salariat aici și mă legitimez cu cartea de identitate românească? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Bitzugeo , utilizator 09:25, 24 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos! Ne conform regulilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia auto in italia, a unui rezident in aceasta tara,pe termen lung, cu masina inchiriata din romania ali18ro ali18ro Codul rutier italian interzice din 4 decembrie circulația cu o mașină înmatriculată în străinătate dacă șoferul este rezident pe teritoriul italian ... (vezi toată discuția)
Circulatia in ue mariah2010 mariah2010 In ce conditii se poate circula in Italia cu o masina inmatriculata in Romania? Proprietarul masinii are rezidenta in Italia. Este obligat sa faca asigurare ... (vezi toată discuția)
Rca incheiat in romania pentru o masina inmatriculata in italia. inselaciune sau raspundere civila delictuala? alex_007 alex_007 Buna ziua, Am si eu o speta mai ciudata şi mi-ar prinde bine cateva sfaturi. O persoana incheie un rca in romania pentru o masina inmatriculata in italia. ... (vezi toată discuția)