avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Carte de munca

Cum pot sa recuperez cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 17 Ianuarie 2018
Carnetul de munca il puteti cauta la:
- ITM, in raza caruia a avut sediul social angajatorii dvs. de dupa 1990;
- Casa de Pensii , daca a fost dus la scanat;
- la angajatorul la care l-ati lasat , iar daca acesta nu mai exista intrebati la lichidatorul acestuia, detinatorul legal al arhivei acestuia au la Directia Judeteana a Arhivelor Nationale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai am carte de munca Laura chifane Laura chifane Am 65de ani si sint din bacau dar acum stau in bucuresti am pierdut cartea de munca vreau sa ma pensionez si nu am cartea de munca am lucrat mai mult in ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Pierderea cărți de munca Monitor Oficial Monitor Oficial Buna seara , am pierdut cartea de munca , am lucrat la Preparațiile de cărbune Vai Jiului , in 2004 am băgat ordonanța având un accident de munca , am ... (vezi toată discuția)