avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Înregistrarea la organul fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Înregistrarea la organul fiscal

Mașina este procurate din ro sa eliberat certificatul de la fiscal pe persoana nerezidenta in ro acum doresc sa o pun la evidența pe sora mea care este rezidenta
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:27, 17 Ianuarie 2018
Pentru ca bunul mobil sa fie inregsitrat pe rol fiscal este necesar sa coincida datele de identificare intre titular rol fiscal si documentul de achizitie vehicul
Nu se poate trece pe rolul fiscal al lui A document achizitie bun incheiat pe numele lui B

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mostenit un autovehicul de la tatal ... Alexandru Ivan Alexandru Ivan Buna ziua! Am o intrebare. Am mostenit un autovehicul de la tatal meu (decedat) si masina este inmatriculata pe numele lui. Eu detin certificat de ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina dupa succesiune intarziata anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua, In cazul in care doresc sa vand o masina, ca urmare a unei succesiuni intaziate, ce documente am nevoie? Este nevoie si de itp, rar, taxa de ... (vezi toată discuția)
Afacere paguboasa sau inselaciune new_bogdan new_bogdan Buna seara, Intampin urmatoarea situatie: Am cumparat un vehicul de la o persoana care nu era proprietar in acte. Respectiva persoana m-a asigurat verbal in ... (vezi toată discuția)