avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Amortizare autoturism pe firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Amortizare autoturism pe firma

ce se intampla cu amortizarea contabila+ 50% ch.nedeductibile pt.autoturism pe firma, in afara faptului ca se inregistreaza in conturi de
chelt.separate,definite ad-hoc ? Se considera venituri impozabile si se
aplica cota de impozit pt.microintreprinderi?
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: contfin22 , utilizator 20:49, 19 Ianuarie 2018
Raman cheltuieli si nu se impoziteaza.
la o microintreprindere astfel de cheltuieli influenteaza profitul net de repartizat in dividende ....nu are lagatura cu plata impozituli pe microintreprindere 1% daca aveti anjajati cu 8 ore sau 3% daca nu aveti angajati!
scz scrisul
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai pot face? Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Am o microintreprindere cu profit la sfarsitul lui 2007. Am depus bilantul cu hotararea AGA de repartizare a profitului pe dividende fara sa tin cont ca mai am ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende microintreprindere laviluca laviluca Buna ziua, Societatea comerciala la care sunt asociat unic, platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor, detine un autoturism a carui cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile alocare dividende din profitul anului 2013 irinuka2005 irinuka2005 Firma infiintata in 2013 microintreprindere,la sf anului realizeaza profit 50000 ron.Capital social 400 ron. Va rog sa mi spuneti: Nota de repartizare pe ... (vezi toată discuția)