avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog ajutati-ma!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog ajutati-ma!!!!

in 2007 mi-am facut un contract de asigurare ca sa-mi mearga vechimea ca nu lucram de putin timp si vroiam un copil(stiind ca iti trebuie 12 de cotizare).m-am angajat peste o luna ,dar nu am reziliat contractul,iar azi am primit decizia de plata pana in 31.072009 timp in care eu am lucrat cu contract de munca,in decizie scrie ca tre sa platesc 3010.1483.ce pot face ca nu am bani?
Cel mai recent răspuns: simonetta_teo , utilizator 18:05, 16 Octombrie 2009
poi pe decizie scrie de suma respectiva ce urmeaza sa o platesc la trezorerie in tremen de 15 zile daca nu contr. de asig. se reziliaza conform legi,adica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarzierea platii Dellia Dellia Am avut un credit la o banca si am avut o intarziere de 30 zile a platii ratei si fara nici o notificare am fost preluata de o firma de recuperare credite am ... (vezi toată discuția)
Am primit notificare de reziliere a contractului de credit adelatutunea adelatutunea Pe data de 10 mai anul curent , am solicitat o intrevedere cu un factor de decizie al unui IFN ptr. prelungirea perioadei de rambursare si o reasezare a ... (vezi toată discuția)
Cas neplatit everneta everneta Buna ziua, Sunt asociat unic la o societate comerciala, cu activitatea suspendata de ceva timp! Ideea e ca eu imi plateam CAS lunar si de mai mult de un an ... (vezi toată discuția)