avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inexistență poștaș
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inexistență poștaș

Cum se poate proceda pentru a ni se livra coletele poștale, în cazul în care nu există poștaș care să livreze într-o comună?

Context: De mai bine de 4 ani nu mai există poștaș care livrează în comuna Moșnița Nouă, Timiș. Populația acestei comune însumează peste 6000 de locuitori și se întinde pe o suprafață de 66 km², iar 5 sate fac parte din această comună. Este inacceptabil pentru atâtea persoane întinse pe o suprafață așa de mare să nu li se livreze poșta, fiecare locuitor fiind nevoit să vină regulat la poștă să verifice conrespondența. Ar trebui făcută o petiție la Poșta Română? Primăria se scuză ca nefiind problema ei (în fapt așa este, fiind o problemă a Poștei Române), însă nici nu face demersuri, fiind impasibilă.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 14:49, 18 Ianuarie 2018
Ca-n vestul salbatic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet neajuns la destinatar SAleDana SAleDana Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste serviciile postei romane. Acum ceva timp am comanadat de pe un site international niste produse pentru care ... (vezi toată discuția)
Colet extern pierdut in romania de posta romana Rei899 Rei899 Dupa cum stiti traim intr=o tara de hoti.. Posta romana = Hoti Am un colet venit din China Prin Belgia, numai taxele postale 80 de lei, am numar de ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)