avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PLATA LA INTRETINERE A PIERDERILOR DE APA ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PLATA LA INTRETINERE A PIERDERILOR DE APA APARTAMENTUL FIIND GOL ESTE NORMAL?

APARTAMENTUL ESTE GOL IN SENSUL CA NU ESTE LOCUIT DE NIMENI DIN MARTIE DE CAND A MURIT BUNICA MEA DE CE MI SE PUNE LA PLATA PIERDERILE DE APA IN FIECARE LUNA DACA NU STA NIMENI ACOLO. AM INCHIS SI LUMINA SI GAZELE PE UN AN SI ASOCIATIA IMI IA IN FIECARE LUNA BANI PT.PIERDERI APA BANI PT. LUMINA PE SCARA ETC.MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: sorinstanciu , utilizator 13:11, 24 Ianuarie 2018
Chiar daca nu locuiti acolo ,femeia de servici face curatenie pe scara,administratorul calculeaza listele,se foloseste apa la spalatul scarilor..etc.Deci platiti tot ce se calculeaza pe cota parte indiviza.Nu platiti lumina pe scara,gunoiul..
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
vali m, utilizator
Situatia expusa implica o analiza concreta a sumelor pretinse la plata, avand in vedere starea de fapt existenta....Daca va doriti exonerarea de la plata acestor sume, anterior obtinerii acesteia, situatia va trebui analizata la modul concret.
apa de la vecini din casa ,cand locuiam acolo femeiei de serviciu ii dadeam si eu un bidon de apa si mi se pare exagerat 5m cubi de apa de apartament
si da platesc si lumina pe scara

mi s-a dat raspunsul sec de la administratie cum ca asa a preluat acum 7 ani de la fosta administratora si anume celor care nu locuiesc acolo si se pun pierderi la apa si lumina pe scara
luna trecuta am avut de plata 38 lei circa acum 2 luni 56 lei

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor facturate de asociatie pe consumul de apa din apartamente vladut2 vladut2 Locuiesc intr-un cartier cu toate blocurile contorizate la nivel de bransament si in apartamente. Cum se repartizeaza cheltuielile facturare de asociatie pe ... (vezi toată discuția)
Lege pentru repartizarea pierderilor de apa jordella jordella Buna seara, La asociatia noastra s-a hotarat cu majoritate de voturi ca repartizarea pierderilor de apa sa se faca pe apartament.Un locatar care nu ... (vezi toată discuția)
Divergente intre asociatie si reprezentantul primariei jordella jordella Buna seara, Adunarea generala a asociatiei a decis cu majoritate de voturi ca pierderile de apa din condominiu sa fie impartite in mod egal pe apartament. ... (vezi toată discuția)