avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintata de fostul prieten
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintata de fostul prieten

am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai intelegeam. el nu a acceptat acest lucru si a inceput sa ma ameninte spunand ca daca nu vreau sa continuam o sa ma bata. nu am crezut ca va face asa ceva pana la proba contrarie. deoarece nu ma putem baza pe parintii mei ca ma vor intelege am acceptat sa continui relatia asta cu el pana ii va trece lui "pata" asta pe mine. cu timpul a inceput sa faca amenintari tot mai seriose cum ar fi ca ma bate pana ma baga in spital, ca ii trimite pe altii sa ma bata ca sa nu aiba el probleme cu politia sau ii pune sa ma prostitueze sau mai tarziu sa ma omoare. am continuat asa un an de zile deoarece nu ii puteam spune nimic fiindca venea motivul ca el sa imi faca toate astea (in motive se includea faptul ca eu trebuie sa ma intalnesc cu el cand are el chef, ca nu pot vb cu amici de-ai mei sau alti baieti, ca nu pot sa ii spun ca vreau sa ne despartim etc. etc).
am rezistat asa singura nespunand la nimeni nimic timp de un an de zile, dupa care am fugit de acasa. acum am aflat ca vrea sa angajeze un detectiv ca sa ma caute si sa imi faca tot ce mi-a promis.
va rog mult de tot spuneti-mi si mie ce as putea sa fac in cazul acesta? pentru ca am ajuns sa imi fie frica sa ies in oras sau sa merg pe strada. nu vreau sa ma intalnesc cu el si sa imi faca toate chestiile astea. ce as putea face? in primul rand poate angaja un detectiv daca nu are un motiv serios sa ma caute?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
yulyia, utilizator
Cel mai recent răspuns: yulyia , utilizator 16:54, 10 Noiembrie 2009
daca depun plangere la politie sau la parchet si dupa aceea doamne fereste patesc ceva (ma bate el pana ma baga in spital sau plateste pe altii sa ma bage in spital sau sa ma omoare sau altceva doamne fereste) ce o sa se intample dupa aceea? daca plateste pe atii ca sa faca acest lucru (mai sunt si oameni din astia tampiti as putea spune care pentru bani fac orice), el va avea un atu si sigur va avea si martori ca a fost in alt loc, ce se va intampla atunci? el nu va fi tras la raspundere si eu o sa am de suferit in continuare?!?!??
Mie nu-mi vine sa cred ca a trecut un an de hartuiala si amenintari si tot va ganditi ca nu puteti depune plangere la politie sau la parchet.
Pe de alta parte, nu-mi vine sa cred ca respectivul nu s-a plictisit dupa un an.

In plus, am citit ca v-a agresat si chiar daca n-ati depus plangere deci...
acum imi trimite amenintari pe messenger pentru ca nr de telefon mi l-am schimbat si el nu il mai are. imi spune ca nu ma pot ascunde la nesfarsirt pentru ca pana la urma ma va gasi si "ma va transforma intr-o leguma". pentru ca asta nu e de ajuns pentru el acum s-a dus acasa la parintii mei si ii ameninta si pe ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire de catre fostul sot cafea1 cafea1 Buna. :( Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv ... (vezi toată discuția)
Amenintare ContSters322954 ContSters322954 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere intr-o problema personala ce face obiectul unei amenintari. Incepand cu luna martie 2014 sunt amenintat frecvent ... (vezi toată discuția)
Amenintari si jigniri - ce pot sa fac? BuciumanVlad BuciumanVlad Buna...am 18 ani si ma numesc Vlad...locuiesc in orasul baia mare judetul maramures...si am fost impreuna cu o tipa din buzesti acelasi judet...dar dupa 10 ... (vezi toată discuția)