avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani

Am o speta si anume: Proprietarul a inchiriat un imobil unei firme cu administrator roman si asociat austriac. Firma a intrat in insolventa, si nu plateste chiria pentru imobil. Proprietarul are la fisc declarat contr. de inchiriere.Asociatul austriac are posibilitatea sa achite, dar se eschiveaza! Ce act trebuie sa le transmit si daca se poate un model, prin care administratorul sa recunoasca intreaga suma pe care o are de achitat, si apoi care sunt pasii pe care i-as putea face pentru a recupera sumele de la asociat!Va multumesc,
Chiriasul nu va mai plati de bunavoie , mai ales ca este in insolventa . Radiati contractul de inchiriere de la ANAF pentru a nu mai plati impozite in continuare . Faceti o notificare scrisa chiriasului si o trimiteti cu posta pentru rezilierea contractului , altfel ANAF nu-l radiaza .
Nu este necesar un nou act pentru obligatiile restante ale chiriasului, fiind suficient contractul de inchiriere . Angajati un avocat pentru redactarea actelor,a notificarilor, eventual pentru proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatiune Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna ziua. Dobanditorul unui imobil inchiriat chiar nu are nici o posibilitate de a rezilia locatiunea anterior implinirii termenului?? Contr ii este opozabil ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cu probleme costy2010 costy2010 Detinem un apartament pe care l-am inchiriat acum aproape 4 luni pe baza unui contract facut la agentia imobiliara care a venit cu chiriasul. La data semnarii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)