avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vizitarea minora
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Vizitarea minora

Nepoata crescuta de mine de la 6luni___3,9luni mama refuza relația mea cu fata
Cel mai recent răspuns: Mary Ăgapie , utilizator 13:58, 23 Ianuarie 2018
La despărțirea părinților față a rămas la tata (fiul meu) iar băiatul fiind sugar la luat mama .fetița crescuta doar de mine și tata .eu ieșind din țară și tatăl imediat ridicat cu manta de arestare preventivă ptr viol cu priivare libertate și tilharie am trimis fata perioada fratele tatălui la mă biologică .dar acum după primirea fetei actualul concubin ii interzice să îmi trimită informații sau să mă primească să văd fata peotiv că deja fata suferă și să nu se îmbolnăvesca
Specific faptul că locuiesc într-o cameră de 2,5/3 doi adulți și trei copii .mama vazindo pe fetiță de aproximativ trei ori în trei ani asta datorita faptului că actualul meu concubin este var cu mama fetei și locuiește aproape.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinți și bunici Tache viorel Tache viorel As dori sa ma lămuriți într-o situație mai delicată..în urma cu 23 de ani am înfiat o fetiță avea 9 zile am crescuto i-am oferit toate condițiile.sa ... (vezi toată discuția)
Concubinul poate duce fetita in vizita la parintii lui fara acordul mamei? alina.livia alina.livia Traim in concubinaj din 2006 in apartamentul meu, proprietate personala. Din relatia noastra a rezultat o feita, acum in varsta de aproape 5 ani. In vara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va solicit un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: ... Maria MM. Maria MM. Buna ziua! Va solicit un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: fratele meu este in proces divort si stabilirea programului de vizita pentru fiica sa minora ... (vezi toată discuția)