silone 
	    	Utilizator

silone 
	    	Utilizator	    

decarrera_ro 
	    	Utilizator

decarrera_ro 
	    	Utilizator	    

sirbu elena 
	    	Utilizator

sirbu elena 
	    	Utilizator	    

silone 
	    	Utilizator

silone 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sonder	                   

Buna!
Am rugamintea sa ma ajutati cu un format de Convocare pentru Comisia de Disciplaina,pentru o angajata care nu si-a respecat preavizul de 15 ... (vezi toată discuția)
	                    sonder	                   

Buna!
Am rugamintea sa ma ajutati cu un format de Convocare pentru Comisia de Disciplaina,pentru o angajata care nu si-a respecat preavizul de 15 ... (vezi toată discuția)

iulianod	                   

va rog sa imi spune-ti cum as putea proceda legal sa pot desface un contract de munca unui jurist al unei societati?  mentionez ca societatea este in pierdere ... (vezi toată discuția)
	                    iulianod	                   

va rog sa imi spune-ti cum as putea proceda legal sa pot desface un contract de munca unui jurist al unei societati?  mentionez ca societatea este in pierdere ... (vezi toată discuția)

danidaniela3	                   

Buna seara,
Am un agajat care nu s-a przentat la lucru de 2 luni .I-am trimis 2 adrese prin care ii solicitam prezenta la sediul unitatii in vederea ... (vezi toată discuția)
	                    danidaniela3	                   

Buna seara,
Am un agajat care nu s-a przentat la lucru de 2 luni .I-am trimis 2 adrese prin care ii solicitam prezenta la sediul unitatii in vederea ... (vezi toată discuția)