avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comanda anulata de Emag
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comanda anulata de Emag

Buna ziua , acum 10 zile am cumparat de la Emag , o canapea resigilata , ca noua scria, cu pretul de 1650 lei , redusa de la 4800 lei.
Astazi , urmarind comanda si vazand ca se afla tot pe depozit la ei , am sunat cerand relatii. Mi-au zis ca vor verifica , la scurt timp am vazut ca mi-au anulat comanda.Este normal asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: GherasimGeorgeMarian , utilizator 16:32, 2 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Le-am trimis un e-mail , astept raspunsul. Astazi dupa ce au anulat comanda , au pus aceasta canapea resigilata la vanzare cu 2599 lei. Specific ca este vorba despre aceeasi canapea intr-ucat as fi vrut sa cumpar 2 bucati , dar nu era decat una resigilata la vanzare.
Raspunsul de la mail-ul trimis nu a mai venit , in schimb , am sunat intre timp la Emag si am intrebat ce se intampla cu comanda respectiva. Un consultant mi-a zis ca acea canapea nu exista fizic in depozit , fiind ratacita , insa sistemul o vede ca si cum ar fi. Pana la urma am inteles ideea , dar i-am zis acestui consultant , Dinu Marius, ca o voi plasa in cosul de cumparaturi si cu nou pret de 2600 lei sa vedem ce se intampla. Acesta a ras si mi-a zis ca in cazul in care totusi ajunge la destinatie o voi putea plati cu pretul initial de 1625 lei.
A doua zi de dimineata , ma suna cei de la Sameday 24 , spunandu-mi ca a sosit canapeaua cu AWB de 2655 lei. Am sunat iarasi la Emag , tot cu d-nul Marius am vorbit , acesta spunand ca se va rezolva situatia imediat trimitand un mail cu AWB schimbat la firma de curierat si ca va avea niste formulare de completat pentru contabilitate.
Intre timp au mai trecut 3 zile , cei de la Sameday 24 spun ca nu au primit nimic referitor la comanda mea si ca vor trimite canapeaua retur daca nu o mai doresc.
Deja mi-am luat gandul de la ea, dar am postat in continuare sa vada si alti utilizatori la ce se preteaza Emag.
Buna ziua,aceiasi problema o am si eu,am dat mai multe comenzi pe data de 24 atat cu plata online cat si ramburs.Mi-au anulat toate comenzile pe motiv ca pretul a fost gresit.Produsele au foat cumparate de lanun partener.Cf. termeniilor si conditiilor platformei,documentele care stau la baza contractului sunt cele din termenii si conditiile afisate de partener pe pagina acestuia.Nu se regaseste nicaieri in conditiile partenerului conditia ca o comanda poate fi anulatain caz de erori afisare pret. Ar trebuie sa onoreze comerciantul comenzile?Mentionez ca am achitat produse care dupa seaizare eroare coata 3000 lei cu aproximativ 3 lei.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut mai multe comenzi online după ce am sesizat o eroare de afișare preț, dar mi s-au anulat. ar trebui comerciantul să le onoreze? GherasimGeorgeMarian GherasimGeorgeMarian Buna ziua,am dat mai multe comenzi pe data de 24 atat cu plata online cat si ramburs.Mi-au anulat toate comenzile pe motiv ca pretul a fost gresit.Produsele au ... (vezi toată discuția)
Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)