Persoană vârstnică deposedată de casă, bijuterii și bani prin înșelăciune. Ce se poate face ca acești indivizi să fie pedepsiți iar doamna să-și recupereze bunurile?
Buna seara, va rog sa ma ajutați cu ce as putea sa fac sa ajut o bătrâna, soție de ambasador sa își recupereze casa, bijuteriile si banii?
Pe scurt va spun povestea dnei, in anul 2014 a rămas Vaduva, 3 ani mai târziu, o familie de tineri a convins-o prin promisiuni mincinoase sa le vândă casa cu 10.000 euro, cu contract de vânzare ( bani pe care nu i-a primit), casa care fusese cumpărată in 2007 cu 100.000 euro și in care s-a mai investit încă 70.000 euro, sa le faca un transfer cu toți banii din cont cu explicație cadou, aproximativ 150.000 lei si bijuterii in val de aproximativ 50.000 euro. Totul s-a făcut in câteva zile, apoi au internat-o intr-un cămin de bătrâni!
Printr-o minune a reusit sa iasă de acolo, acum locuind cu chirie si trăind dupa o zi pe alta cu greu!
Menționez faptul ca nu a luat nimic din casa, pe langa bijuterii existând multe alte lucruri de valoare !
Ce se poate face ca acești indivizi sa fie pedepsiți si Dna sa își recupereze bunurile?
Intre timp casa a fost din nou vândută!
Multumesc anticipat !
Succesiune
AngeLa Simon
Bună. Am un contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager cu socri mei pe o casa care acum nu mai există. Problema este socrul meu a decedat la fel și ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager
cradu2001
Buna ziua,ma poate ajuta cineva???? Am vandut apartamentul(2 camere) propietate personala in urma cu 6 ani pentru a o ajuta pe sotia mea sa scape de o problema ... (vezi toată discuția)