ContSters454516 
	    	Utilizator

ContSters454516 
	    	Utilizator	    

sarbe 
	    	Utilizator

sarbe 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bogdy29	                   

Buna ziua!
O sa va povestesc pe scurt, sa nu va plictisesc:
tatal meu conducea masina, in care eram eu si mama.stationam pe partea dreapta a drumului si ... (vezi toată discuția)
	                    bogdy29	                   

Buna ziua!
O sa va povestesc pe scurt, sa nu va plictisesc:
tatal meu conducea masina, in care eram eu si mama.stationam pe partea dreapta a drumului si ... (vezi toată discuția)

catalinmihai123	                   

Permis suspendat pentru neacordare de pietoni.
Buna seara,
In cursul zilei de astazi, circuland pe o strada principala, des frecventata de pietoni si cu ... (vezi toată discuția)
	                    catalinmihai123	                   

Permis suspendat pentru neacordare de pietoni.
Buna seara,
In cursul zilei de astazi, circuland pe o strada principala, des frecventata de pietoni si cu ... (vezi toată discuția)

ramona_30	                   

buna seara.situatia este asa: la trecere de pietoni, nu vad nici un pieton pe sensul meu de mers, reduc viteza etc pt ca vazusem deja echipajul de politie de ... (vezi toată discuția)
	                    ramona_30	                   

buna seara.situatia este asa: la trecere de pietoni, nu vad nici un pieton pe sensul meu de mers, reduc viteza etc pt ca vazusem deja echipajul de politie de ... (vezi toată discuția)