Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat

Avocat Neagu Elena 
	    	Avocat	    

Avocat Neagu Elena, Avocat
 Avocat Neagu Elena, Avocat 	
			 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

eclair 
	    	Utilizator

eclair 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 paulet233	                   

Buna ziua ma numesc  Elena am si eu o intrebare fiica mea a trait in concubinaj si a rezultat o fetita de 3 ani ele si tatal au rezidenta in italia, au plecat ... (vezi toată discuția)
	                    paulet233	                   

Buna ziua ma numesc  Elena am si eu o intrebare fiica mea a trait in concubinaj si a rezultat o fetita de 3 ani ele si tatal au rezidenta in italia, au plecat ... (vezi toată discuția)

damatteo	                   

Prin hotărâre judecătorească minorul vine incredințat mamei , iar amândoi ( mamă si copil ) au rezidență in Italia . Se duc in România iar la ... (vezi toată discuția)
	                    damatteo	                   

Prin hotărâre judecătorească minorul vine incredințat mamei , iar amândoi ( mamă si copil ) au rezidență in Italia . Se duc in România iar la ... (vezi toată discuția)

Deia14	                   

Buna ziua, se da urmatoarea speta : parintii divorteaza in 2016, autoritate parinteasca comuna si domiciliul la mama pentru minor.  Tatal se muta in alta tara, ... (vezi toată discuția)
	                    Deia14	                   

Buna ziua, se da urmatoarea speta : parintii divorteaza in 2016, autoritate parinteasca comuna si domiciliul la mama pentru minor.  Tatal se muta in alta tara, ... (vezi toată discuția)