avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este pe aici sau cunoaste cineva un avocat care m-ar putea ajuta intr-un proces de divort internationa (inafara comunitatii europene). Mentionez ca eu sunt romanca iar subsemnatul este cetatean tunisian. Divortul este deja pe rol dar doamna avocat la care am apelat bate pasul pe loc de 2 ani (in februarie 2016 a avut loc prima actiune). Intr-adevar este un proces complicat deoarece domiciliul paratului este necunoscut dar imi este greu sa cred faptul ca nu exista nici o posibilitate, fie ea cat de mica. Nu am reusit sa obtinem nici macar primul termen si deja sunt disperata. Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:28, 27 Ianuarie 2018
exista posibilitatea de a avansa... schimbati avocatul daca nu stie procedura pentru a finaliza actiunea de divort
Noul avocat ar trebui să studieze mai întâi dosarul.
După ce ii platiti studierea dosarului va va spune cum se prezintă lucrurile.

Trebuie stiut exact care este problema concretă.
Eu adesea atrag atenția că în astfel de cazuri lucrurile nu sunt simple deloc dar oamenii nu inteleg.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

divort de cetatean tunisian. buna ziua. am plecat in tunisia in 1995 si m-am casatorit acolo ... KamiGh KamiGh Buna ziua. Am plecat in Tunisia in 1995 si m-am casatorit acolo cu un cetatean tunisian. Mentionez ca ulterior am transcris si in Romania actul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Recuperare minor din afara wingsofchange wingsofchange In urma cu patru luni de zile in timp ce locuia in apartamentul meu din oras fosta concubina a inaintat un proces la judecatorie pentru incredintare minor in ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitate procesuala? in cazul unei spete civile, familie ... Rox44Ana44 Rox44Ana44 Lipsa calitate procesuala? In cazul unei spete civile, familie si minori, intimatul - cetatean strain reprezentat prin avocat in baza unui mandat semnat in ... (vezi toată discuția)