avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie concediu crestere copil (CCC) - noile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie concediu crestere copil (CCC) - noile conditii legale

Buna ziua,
As dori sa stiu dupa noile modificari legale daca am dreptul sa primesc indemnizatie de CCC in conditiile in care: am fost in CCC perioada 05.2015-05.2017, m-am intors al locul de munca pentru o luna (06.2017) dupa care am demisionat. Daca al 2lea copil se va naste in luna 12.2018, mai pot sa primesc pentru el indemizatie CCC?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:31, 28 Ianuarie 2018
ianuarie 2017 - decembrie 2018 este perioada eligibila pentru CCC

Perioade luate in calcul : ianuarie - iunie 2017 (6 luni). In aceasta situatie, nu puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului Timea Bara Timea Bara Buna! Sunt o mamica care in noiembrie ca avea doi ani de cand a nascut. Sunt din nou gravida,sarcina avand aproape doua luni . Frirma la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)
Nu as mai vrea sa ma intorc la munca pana nasc urmatorul copil Alina si Casiana Alina si Casiana Sunt in crestere copil urmand in luna iulie copilul sa faca 2 ani. sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna septembrie si nu asi mai vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Daiana.M Daiana.M Buna ziua! Îmi puteți spune va rog daca în situația următoare pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Perioada in care am lucrat este ... (vezi toată discuția)