avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Corespondența prin e-mail poate întrerupe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? Am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe

Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, poate fi consederata recunoastere a datoriei si implicit sa intrerupa prescriptia. Va rog sa ma lamuriti.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: office_log , utilizator 21:45, 30 Ianuarie 2018
In ultima notificare primita prin care ma informeaza ca au cesionat creanta este specificat printre alteleca: am dreptul de a transmite catre kruk o contestatie a existentei deb itului in termen de 30 de zile de la primirea notificarii. Acum ce ar trebui sa fac: sa le mai trimit ceva sau nu?!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa le transmiteti ca nu aveti nicio datorie catre ei si sa nu va mai deranjeze sau sa nu ii luati in seama, eu as alege a doua varianta, ca sa nu le dati apa la moara.
Si eu as adopta varianta 2, a trecut termenul, pa!
Din moment ce au cesionat creanta cred ca vor merge mai departe spre executare silita . Daca le raspund sa le zic doar ca nu am datorii la dansii sau sa invoc si faptul ca a intervenit presxriptia? Multumesc pt sfaturi
biancca, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, nu ii impiedicati dvs sa ceara executarea silita, cu scrisoare sau fara, daca vor, o vor face.. si mai degraba o vor face daca le raspundeti..prin raspunsul dvs afla ca debitorul mai traieste,
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cesiune credit biancca biancca Buna ziua. As dori niste lamuriri legate de cesiunea de credit. In 2014 a fost cesionat creditul de catre Kruk in favoarea Secapital apoi in 2017 a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante turgon turgon Buna ziua tuturor! Ca si altii, am facut o greseala tinereasca si nu mi-am platit o factura Connex. Asta se intampla acum 5 ani, cand nu aveam proprietati. ... (vezi toată discuția)