avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot scoate diplomă de 8 clase?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot scoate diplomă de 8 clase?

Bună,ziua am o întrebare pot scoate diplomá de 8 clase dacă nu an media incheiată la o materie? am lipsit ultimele 2 saptămâni din sem 2 si nu o vrut sămi incheie media

Alte discuții în legătură

Liceu terminat fara diploma de bacalaureat AndreeaA11 AndreeaA11 Buna ziua , Ma pot angaja in cadrul unei firme pe postul de facturist fara diploma de bacalaureat ? Mentionez ca am diploma de terminare a 12 clase si ... (vezi toată discuția)
Meditati in cadrul liceului bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua (nu sunt sigur ca am ales corect forumul...), fiul meu este elev in cls. a X-a, la matematica-informatica. Datorita unor probleme de sanatate, a ... (vezi toată discuția)
Burse scolare. conform ordinului 5870/22.12.2021, la ce medie sa ... Adriana Braileanu Adriana Braileanu Buna ziua, Conform ordinului 5870/22.12.2021, la ce medie sa ne raportam pt bursa de merit ce urmeaza sa o platim elevilor din clasele VI-VIII,in semestrul al ... (vezi toată discuția)