am si eu omare nelamurire
dupa ce am depus cererea de chemare in judecata a paratilor mi,agent circulatie si x persona responsabila de producerea unui accident soldat cu avarii si toate probele pe care se bazeaza actiunea ,bineinteles si sentinta civilade anulare a pv facut de agent si am cerut obligarea paratilor laplata sumei inscrise pe facturile de piese si reparatii solidar mi s-a cerut sa precizez cadrulprocesual sub aspectulparatilor
poate ma puteti lamuri eu stiu din cate am invatat ca acestia au calitate procesuala pasiva
ce altceva as mai putea adauga ?:">
Din punctul meu de vedere , raport de cauzalitate- conditie a raspunderii civile delictuale(daca ati indicat acest temei in actiune), exista intre fapta lui y-conducere fara respectarea regulilor de circulatie(existenta unei culpe) si prejudiciul de care vorbiti. Nu vad nici o culpa a politistului si nici a MI in producerea rezultatului .
Deci chemati in judecata in acest caz doar pe Y.
In ceea ce priveste politia, puteati solicita acesteia ,odata cu anularea p-v , si cheltuieli de judecata.
multumesc s-a cerut asa ceva in contestatie dar dna judecator a precizat faptul ca pt aceasta sa deschidemoalta actiune
tot nu m-amlamurit ce precizare trebuie facuta pentru cadrul procesual al paratilor in acest caz?