avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Viza de flotant in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Viza de flotant in REVISAL

Buna ziua,

Unul dintre angajati si-a facut adresa de flotant. Stiu ca aceasta modificare trebuie inregistrata in Revisal, insa unde anume?

Se inlocuieste adresa de domiciliu cu noua adresa de flotant?


Multumesc si o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: Andreea944 , utilizator 21:56, 29 Ianuarie 2018
Se va inlocui adresa de domiciliu cu adresa unde are viza de flotant.

Modificarea se poate face apasand butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Salariati", unde se va selecta salariatul respectiv.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import baza de date revisal RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua. Trebuie sa preiau baza de data a salariatilor de la o firma care lucreaza intr-un alt program decat revisal. Cum pot importa aceasta baza in ... (vezi toată discuția)
Transfer angajati intre doua societati - septembrie 2016 AnamManole AnamManole Care este procedura de transmitere in Revisal a transferului angajatilor intre doua societati? Incetam contractele de munca la firma cedenta si intocmim si ... (vezi toată discuția)
Declarare indemnizatie/sporuri werepairit werepairit Buna ziua, Daca acordunor angajati indemnizatie de conducere sau spor pentru efectuarea unor sarcini suplimentare, fara caracter permanent, este obligatoriu ... (vezi toată discuția)