avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... import baza de date revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

import baza de date revisal

Buna ziua. Trebuie sa preiau baza de data a salariatilor de la o firma care lucreaza intr-un alt program decat revisal. Cum pot importa aceasta baza in Revisal?Ce format trebuie sa aiba?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 20 Martie 2019
Operatia se poate efectua apasand butonul "Import angajator" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente" - subsectiunea "Angajator curent" .

Fisierul are o structura : Data Base File
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Se poate prelua fiser cu extensia xml?
Nu..... se poate prelua doar un fisier cu extensia rvs.

Insa un fisier .xml se poate transforma intr-un fisier .rvs. Operatia se poate face apasand butonul "Validare registru non-Revisal" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Registru".
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati de la un angajator la altul Axente Tina Axente Tina Buna ziua. Urmeaza o fuziune intre doua societati, si bineinteles transferul angajatilor. Care este procedura de transfer din Revisal? In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Transfer angajati intre doua societati - septembrie 2016 AnamManole AnamManole Care este procedura de transmitere in Revisal a transferului angajatilor intre doua societati? Incetam contractele de munca la firma cedenta si intocmim si ... (vezi toată discuția)
Concedii fara salariu in revisal carmen fortiu carmen fortiu concediile fara salariu se completeaza in revisal? ar fioproblema a doua probl. : lucrez pe un progr. de salarii si imi apar tot felul de probleme ca de ... (vezi toată discuția)