avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Schimbare pozitie vecini de tarla
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Schimbare pozitie vecini de tarla

Buna ziua.Am o problema referitor la vecinatatile unui teren.Anul trecut am cumparat un teren intravilan linga proprietatea mea.Acest teren a fost obiect de litigiu solutionat in justitie acum 10 ani existind o hotarire judecatoreasca definitiva in favoarea vinzatorului.
Adevarata problema este aceasta :pozitia vecinilor a fost trecuta gresit in hotarire acest lucru a fost observat de cadastrist .La primarie s-a cerut o rectificare a hotiriri judecatorest lucru care l-am rezolvat in luna decembrie.
Dupa ce l-am predat la primarie am asteptat 40 de zile ca sa ni se rezolve situatia prin emiterea dovezi cu pozitia corecta a vecinilor.
Primaria sustine ca aceasta dovada are un traseu lung,adica de la primarie dovada (40 zile) va ajunge la oficiul de cadastru(30 zile cel putin) de acolo la prefectura(30 zile cel putin) si inapoi la primarie(10 zile posta) ; deci trebuie sa merg dupa dovada cam dupa 4 luni cel putin.
As dori sa stiu daca procedura este cea reala si daca se poate urmari faza pe care se afla cererea (nr inregistrare) pentru ca mi s-a spus ca nu se poate urmari ca sint documente interne si nu sint pentru public.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:01, 31 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti reveni cu adrese scrise (primarie/ oficiu de cadastru/ prefectura ... prin care sa solicitati raspuns scris despre stadiul documentului. Trebuie sa aveti un numar de inregistrare la care sa va referiti. Daca nu stiti numarul cu care pleaca documentul de la o institutie la alta va fi greu sa interveniti pentru a afla stadiul.
Perioada de raspuns intre institutii este de 30 de zile calendaristice. Daca faceti socoteala, cam acolo ajungeti, unde vi s-a spus de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren agricol bulgaras10 bulgaras10 Buna seara! As dori un sfat,va rog!Mama mea,impreuna cu sora ei,au cam 7500 qm teren agricol cu titlu de proprietate la tara! Imediat dupa \'89,terenul a ... (vezi toată discuția)
Cadastru-suprapuneri a proprietatilor dinu_florian dinu_florian Buna ziua.am o problema delicata si nu stiu cum se poate rezolva.mi am angajat un cadastrist sa imi faca cadastrul si intabularea.cand a sosit termenul sa ... (vezi toată discuția)
Vecinul si-a facut gard pe terenul meu abc111 abc111 Buna ziua, Am un teren la tara intravilan, mostenit de la bunici, nu am cadastru pe el. Vecinul si a facut cadastru si a construit un gard cu fundatie de ... (vezi toată discuția)