avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma radiata, datorie aparuta la 6 luni dupa radiere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma radiata, datorie aparuta la 6 luni dupa radiere

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns:
Am radiat o firma acum 7-8 luni, firma care nu detinea bunuri, imobile si era pe 0 in momentul radierii.
ulterior am primit la 6 luni dupa radiere o instiintare cu o datorie de peste 40.000lei pe firma.

Pe firma nu au fost niciodata bunuri si nici nu am posibilitatea de a achita datoria, decat daca castig la loto.
Ce se poate intampla daca nu platesc datoria?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:13, 31 Ianuarie 2018
In primul rand cereti relatii pentru a afla izvorul datoriei. In al doilea rand datoria este a societatii, nu a dumneavoastra.

Teoretic, atat timp cat societatea a fost radiata, niciun creditor nu ar mai avea posibilitatea reala de a solicta eventuale datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara asupra unei societati radiate chriss81 chriss81 supun atentiei urmatoarea speta: - un creditor a solicitat executarea silita imobiliara impotriva unei societati comerciale; - titlul executoriu il ... (vezi toată discuția)
Întreprindere individuala BEJENARU NICOLETA BEJENARU NICOLETA În luna iulie 2015 am deschis o interpretare individuală, fiind unic administrator. Am activat pana in noiembrie 2016, cand am închis activitatea. In ... (vezi toată discuția)