avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri

Buna ziua!
Spuneti-mi va rog daca un manager de spital public poate dispune diminuarea sporurilor unui medic si daca da care este baza legala?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:41, 1 Februarie 2018
Regula in materie de modificare a contractului individual de munca este modificarea prin acordul partilor.

Este posibilă modificarea unilaterală a salariului, prin decizie a angajatorului, în ipoteza incidenţei unui act normativ sau a unui contract colectiv de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt însărcinată si am nevoe de o consultație juridică VascautanO. VascautanO. Sunt însărcinată in a 3 luna, la locul de munca angajatorului nu prea îi convine situația data asa ca au decis sa imi micsoreze salariu fara sa ma ... (vezi toată discuția)
Deciziile directorului general pot fi retroactive? RaduC82 RaduC82 Buna dimineata si multumesc anticipat pentru raspunsuri! Sunt in urmatorul caz: in data de 10 martie mi s-a comunicat o decizie a Directorului General prin ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu pe cm Medeea1 Medeea1 Va rog sa imi spuneti daca conform noului cod al muncii este posibil reducerea salariului pe cartea de munca fara a schimba incadrarea sau timpul de lucru. Mai ... (vezi toată discuția)