Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Viorelcringasu	                   

Buna ziua.de la 01 ianuarie mi s a stabilit salariul 2080x2,8=5824 lei 
(2,8 reprezinta coeficient ierarhizare aprobat de consiliul local prin hotarare). ... (vezi toată discuția)
	                    Viorelcringasu	                   

Buna ziua.de la 01 ianuarie mi s a stabilit salariul 2080x2,8=5824 lei 
(2,8 reprezinta coeficient ierarhizare aprobat de consiliul local prin hotarare). ... (vezi toată discuția)

plimbarici	                   

Buna ziua,
In luna ianuarie ca urmarea a majorarilor de 25% am primit un ordin prin care mi s-a majorat salariul de baza in care am constatat calcularea ... (vezi toată discuția)
	                    plimbarici	                   

Buna ziua,
In luna ianuarie ca urmarea a majorarilor de 25% am primit un ordin prin care mi s-a majorat salariul de baza in care am constatat calcularea ... (vezi toată discuția)

Autism23	                   

Buna seara! As dori sa stiu cum se aplica legea 153/2017 si pentru ce categorie de personal ? Lucrez intr-o institutie publica afla in subordinea consiliului ... (vezi toată discuția)
	                    Autism23	                   

Buna seara! As dori sa stiu cum se aplica legea 153/2017 si pentru ce categorie de personal ? Lucrez intr-o institutie publica afla in subordinea consiliului ... (vezi toată discuția)