avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu pe studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu pe studii superioare

Buna ziua.de la 01 ianuarie mi s a stabilit salariul 2080x2,8=5824 lei
(2,8 reprezinta coeficient ierarhizare aprobat de consiliul local prin hotarare). Avand in vedere ca postul meu este cu studii superioare si eu detin de cel putin un an vechime cu studii superioare cu facultate absolvita nu trebuia stabilit 2350x2,8=6580 lei?cum as putea contesta decizia,la instanta?As putea castiga procesul? Ce sanse am ? Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2019
Viorelcringasu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 4 Februarie 2019
Trebuia stabilit la valoarea 2350x2,8=6580....

Legea 153/2017
art.37 Soluționarea contestațiilor

(1) Soluționarea contestațiilor în legătură cu stabilirea salariilor de bază/soldelor de funcție/salariilor de funcție/indemnizațiilor de încadrare, a sporurilor, a creșterilor salariale, a premiilor și a altor drepturi care se acordă potrivit prevederilor prezentei legi este de competența ordonatorilor de credite.

(2) Contestația poate fi depusă în termen de 20 de zile calendaristice de la data comunicării actului administrativ de stabilire a drepturilor salariale, la sediul ordonatorului de credite.

(3) Ordonatorii de credite soluționează contestațiile în termen de 30 de zile calendaristice.

(4) Împotriva modului de soluționare a contestației persoana nemulțumită se poate adresa instanței de contencios administrativ sau, după caz, instanței judecătorești competente potrivit legii, în termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicării soluționării contestației. Instanța se pronunță de urgență și cu precădere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cine trebuie să răspundă unei contestații adresate ... Sofia Maria Elena Sofia Maria Elena Bună ziua! Cine trebuie să răspundă unei contestații adresate consiliului local al primăriei? (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 153/2017 Autism23 Autism23 Buna seara! As dori sa stiu cum se aplica legea 153/2017 si pentru ce categorie de personal ? Lucrez intr-o institutie publica afla in subordinea consiliului ... (vezi toată discuția)
La incetarea contractului de munca - ce termen de contestatie va fi ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu un sfat. Sunt 2 situatii in care un angajat poate face Contestatie: 1. - conform LEGII-CADRU ... (vezi toată discuția)