avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de recuperare a taxei de prima înmatriculare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de recuperare a taxei de prima înmatriculare

Buna ziua,

Vă rog să îmi spuneți cine are dreptul de a recupera taxa de prima înmatriculare a unei mașini cumpărate în 2008 și vândute în 2014 unei alte persoane: fostul proprietar sau actualul proprietar. Din punct de vedere legal, înțeleg că doar fostul proprietar poate, dar este îndreptățit? Sau se consideră că atunci când a vândut mașina a cedat și drepturile la această taxă?

Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 14:14, 1 Februarie 2018
Doar cel care a platit-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto - imorala, ilegala si abuziva kres kres Revin cu rugamintea pentru juristi sa exprime puncte de vedere cu privire la ultima forma a taxei auto, promulgata recent de Presedintele Basescu. Din ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare rabusanuraluca rabusanuraluca Buna ziua va rog frumos sa-mi spuneti, in vederea evitarii unor cheltuieli inutile, daca sunt sau nu indreptatita sa actionez statul in judecata pentru ... (vezi toată discuția)