avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit persoane cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit persoane cu handicap

Buna ziua!
Pana la 1 ian 2018 eu fiind persoana cu handicap gradul 2 (accentuat) nu plateam impozit pe salariu si de la 1 ian 2018 m-au anuntat cei se la lucru (HR) ca dupa noul cod fiscal trebuie sa platesc impozit ...este adevarat? Ca eu am citit altceva in noul cod fiscal...
Multumesc

Alte discuții în legătură

Scutire la impozitul pe auto adrian68su adrian68su Buna ziua, as dori sa stiu daca am cumparat o masina anul trecut ( 04.2015 ) si am inmatriculat-o pe mine, sotia fiind pensionata cu gradul doi de handicap, ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe salariu pentru o persoana cu handicap MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Din cauza unei spndilite anchilozante si a sacroileitei bilaterale acute, baiatul meu a primit certificat de handicap, gradul II, accentuat. Ni ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite cladiri si masini pentru persoane fizice sfeta sfeta Am certificat de handicap grav permanent din 2009 si nu plateam impozit pe cladire si teren pana anul acesta cand mi s-a transmis ca din 2016 trebuie sa ... (vezi toată discuția)