avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... poate inspectia in constructii sa-mi ceara taxa de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

poate inspectia in constructii sa-mi ceara taxa de constructie dupa 7 ani?

Buna ziua,am construit o casa in 2010 si am semnat finalizarea la primarie.Am inteles ca trebuia sa platesc o taxa la inspectia in constructii dar nu am facut-o deoarece nu a venit sa vada nimeni de la ei casa.Am actele de incheiere a constructiei si am platit la inceperea ei o taxa in contul inspectiei in constructii, de incepere a lucrarilor.Pot veni acum sa-mi ceara sa platesc nu stiu ce suma de finalizarea lucrarilor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nblaky , utilizator 21:01, 1 Februarie 2018
Care este titlul sub care vi s-a pretins suma ?
ISC ma cheama printr-o cerere in judecata in baza legii50/1991, art 30,imi scrie adresa, apoi,situatia incasarii cotelor legale precizate in art.30 alin.1,2, 3 din legea 50/1991 republicata....si ca nu au fost virate catre IRCBI.Apoi urmeaza o serie de legi si paragrafe si ca urmare ar trebui sa platesc inclusiv penalitati de 0,15 pe zi .Dupa cat timp se prescriu aceste taxe,sau ne urmaresc toata viata?Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe isc Filipmarius Filipmarius Nu am anuntat finalizare lucrarilor la isc iar acum imi cer sa platesc o taxa plus penalitati de 0,1 pe zi Mentionez ca locuiesc in Italia iar in Romania nu ... (vezi toată discuția)
Taxe inspectoratul de stat in constructii Florescu Madalina Florescu Madalina Buna seara Va rog un ajutor in urmatoarea problema: am obtinut o autorizatie de demolare pentru un imobil. Trebuie sa depun o instiintare la ISC cu privire ... (vezi toată discuția)
Inspectia de stat in constructii Buna ziua, ma numesc Iulian, sunt din orasul Blaj, jud Alba, si am o nelamurire pe care sper sa mi-o lamuresc cu ajutorul dvs. In anul 2008, am obtinut de la ... (vezi toată discuția)